Affischer

Affisch, poster eller plansch – kärt barn har många namn

Affischer
du vill sno
med hem

Så gör du din affisch unik

De har en tendens att lämna stora avtryck hos betraktaren och har i många fall kommit att bli ett samlarobjekt, även om det inte var tanken från början. Att skapa en affisch som är så pass träffande att målgruppen vill ta med dem hem är väl det bästa betyget du kan få. Det spelar ingen roll om de visar bioannonser, sportevenemang eller konserter. När de får egna fötter skapas oanad spridning på ditt varumärke som kan locka nya kunder.

 

Affischer i olika material

För att nå ända fram gäller det att skapa kvalitetsaffischer som håller, speciellt om de ska placeras utomhus. Vi har stor erfarenhet av att printa på bland annat papper, laminat, ljusskåpsfilm och canvas. Beroende på hur de ska användas efterbehandlar vi dem på ett lämpligt sätt. Vi kan sedan montera dem med skenor eller i gatupratare. Affischer printade hos oss återfinns i allt från busskurer och på flygplatser till mässor och elskåp på stan.

Antingen ger du oss ett färdigt original eller så har du idéerna och vår ateljé hjälper dig sedan på traven. Vi har många smarta, anpassningsbara och kostnadseffektiva lösningar för alla behov.

 

Reklamaffisch

Om du inkorporerar variabeltryck i produktionen kan du på riktigt göra varje affisch unik. Det här är perfekt om du ska marknadsföra ett event som ska gå på olika orter och datum. Ge oss informationen så ser vi till att de exemplar som ska marknadsföra exempelvis en konsert i Umeå den 12 juni faktiskt bara innehåller just den informationen. Inte Sundsvall den 13 juni och Malmö den 18 juni också. Du kan med fördel även trycka på en QR-kod som leder kunden vidare till exempelvis rabatterade biljettpris eller spelscheman.

Standardmått

Vi printar i det format du behöver men dessa är standardmåtten:
29,7 x 42 cm (A3)
50 x 70 cm
70 x 100 cm
100 x 140 cm
118,5 x 175 cm (eurosize)

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare