Mässa och event

Bli en snackis bland besökarna. Här är produkterna som behövs för att sticka ut på eventet och mässan

Dekaler, rollups,
diskar och
displayväggar.

Trycksaker till mässa och event

På mässa och event gäller det att synas. Ditt mässmaterial behöver vara i storformat och kompletteras med bra ljus. Men att hitta wow-faktorn som sätter er monter i blickfånget är lite av en konst – en konst vi blivit riktigt bra på efter att ha hjälpt mängder av företag i alla storlekar och branscher under årens lopp. Tillsammans kan vi hitta lösningar som passar just era behov.

Golv och rollups

Alla montrar har olika förutsättningar men deras gemensamma nämnare är att de har golv. Det kan du med fördel dekorera med hjälp av golvdekaler eller mattor av olika slag. Du visar då vägen till dina produkter utan att ta upp plats. Rollups tar inte heller någon direkt plats men ger ändå gott om utrymme för ditt budskap. Vi har både enkel- och dubbelsidiga rollups, alla med möjlighet att byta våder efter behov. Du behåller kassetten. Det gör både miljön och plånboken glad.

Diskar och monterväggar

Ett annat miljövänligt och kostnadseffektivt drag är att skapa väggar med budskap och bilder som håller över tid. Det innebär att du kan återanvända dem vid flera tillfällen. Vi har ett stort utbud av monterväggar som med sina diskreta ställningar lämnar stort utrymme för budskapsförmedling och känsla. Välj mellan raka eller svängda ställningar, Zipperwalls är en storfavorit för det sistnämnda. Du kan även välja monterväggar med eller utan gavlar och i standardmått eller med helt egna mått. Belysning ingår i flera system eller finns som tillval för resten.

Diskarna fungerar som både transportboxar och disk i ett. Välj mellan olika storlekar och förse fronten med valfritt budskap som kan bytas ut från mässa till mässa.

Bannerbow och broschyrställ

Bannerbows sticker ut och kan skapa effektfulla rum i rummet. De är en spännande och portabel lösning som monteras utan verktyg. Komplettera med broschyrställ som kan nyttjas för både transportering av mässmaterialet samt fällas upp och bli en smart konstruktion som visar ert utbud.

Utöver de stora grejerna har vi självklart också alla möjligheter att trycka flyers, foldrar och visitkort eller andra produkter som behövs för att göra din monter bäst i klassen. Vi har också ett stort utbud av kompletterande tjänster, till exempel ateljétjänster med original och layout samt monterdesign och uppsättning på plats. När mässan eller eventet är över kan vi lagerhålla och kvalitetssäkra ditt mässmaterial tills det är dags för nästa aktivitet.

Vi tar ofta fram speciallösningar till våra kunder. Våra kunniga experter guidar dig rätt vad gäller produkt, materialval och format.

Vill du ha en helhetslösning?

Vår helhetslösning hjälper dig med ditt kampanjmaterial hela vägen från planering och produktion till samordning och distribution – så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Kontakta oss för mer info
Kampanjhantering