Bannerbow

Låt ditt budskap ta plats – utan att ta plats

En välkomnande
och kreativ entré

Bannerbow på event eller i butik

En bannerbow är enkel att sätta upp då varken verktyg, stegar eller annan utrustning behövs. Den fungerar perfekt som en välkomnande entré och kombineras snyggt med diskar och podier samt valfritt exponeringsställ.

 

Skapa rum i rummet

När du har trångt med utrymme, till exempel på en mässa, så kan bannerbows hjälpa till att skapa känslan av ett rum i rummet. Ställ helt enkelt två bannerbows i kors och du har en mysig och avskärmad sektion i montern. Komplettera gärna med monterväggar bakom dina bannerbows.

 

Låt oss ta hand om logistiken

Våra bannerbows är mycket enkla att både plocka upp och ned, men ibland kan det vara skönt att slippa tänka på det. Vi lagerhåller, skickar, monterar och hämtar din mässmonter, det enda du behöver göra är att boka den via Web2Print och dyka upp på mässan så sköter vi resten. Vi kvalitetskontrollerar även montern efter varje bokning så du slipper tråkiga överraskningar vid nästa tillfälle. Läs mer om våra lager- och logistiktjänster.

Mått på våra bannerbows

 

Storlekar på bannerbow

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare