Trycksaker för alla företagets behov

Trycksaker för att synliggöra ditt företags identitet och som når ut med ert budskap.

Gå med i
vårt digitala
nätverk

Trycksaker har varit vår sak sedan 1951

Oavsett om du behöver trycksaker för att synliggöra ditt företags identitet, nå ut med ert budskap eller använda i utbildningssyften har vi rätt produkter för dig. Arkitektkopia sitter på lång erfarenhet av att producera trycksaker till sina kunder som skapar stolthet, bygger varumärket och kommunicerar på ett effektivt sätt.

 

 

Profilerat kontorsmaterial

Vi har mängder av lösningar för både stora och små kontor. Hos oss kan du bland annat skapa visitkortblock och korrespondenskort som kunderna lägger på minnet. Våra populära akustiktavlor sätter färg på ditt kontor samtidigt som de sänker ljudnivån och ökar trivseln. Vi hjälper dig sätta avtryck på fakturor och skapa kuvert som sticker ut i brevhögen. Eller varför inte trycka mappar och pärmar som gör det lätt, ja kanske till och med kul, att hålla ordning på alla papper.

Kontorsprofilering

Ibland finns det behov av större trycksaker än de som ryms på skrivbordet. Om ditt företag står inför en omfattande profileringsutmaning hjälper vi till även där. Vi får din företagslokal att gå från generisk till att bli en förlängning av varumärket – något som är ännu viktigare om dina lokaler ofta besöks av kunder. Ytan har enorm betydelse och med bra kontorsprofilering kan ni förstärka ert erbjudande ytterligare. Vi hjälper er med allt från fönster- och golvdekaler, affischer och väggdekorer till logoskyltar och canvastavlor. Allt utgår självklart från er grafiska profil.

Bolla gärna idéer med oss. Vi har stor erfarenhet av att profilera hela eller delar av kontor och kan trycka i både små och stora upplagor. Tillsammans skräddarsyr vi lösningar efter dina önskemål. Läs mer om kontorsmaterial.

Broschyrer printas

Vi printar era trycksaker och kan även lagerhålla och distribuera dem.

 

Marknadsmaterial

Marknadsmaterial är samlingsnamnet på i princip alla trycksaker du behöver för att nå ut med ditt budskap. Det innebär allt från broschyrer, foldrar, flyers, vepor, rollups och affischer till block, etiketter, visitkort, dekaler, dekor, reklamutskick och företagets årsredovisning. Några produkter kanske kräver variabeltryck medan andra ställer höga krav på papperstyp och efterbehandlings­metod. Oavsett behov är vi vana att skräddarsy trycksaker efter dina målgrupper. Dagligen producerar vi marknads­material i både stora och små upplagor med hjälp av digitaltryck och offset. Vår ateljé är alltid redo att rycka in om du behöver hjälp med original, layout, bildretuschering, illustrationer eller exempelvis förpackningsdesign. Allt för att du ska kunna förverkliga dina idéer.

Skapa trycksaker med en exklusiv känsla med CMYK+

Med CMYK+ har vi möjligheten att trycka i vitt, silver, guld och klarlack och därmed skapa produkter med en lyxig finish. Om du vill att ditt tryckmaterial ska stå ut i mängden är detta något för dig. Inbjudningskort lyser upp med en yta i guld, reklamutskick drar ögonen till sig med detaljer i klarlack och produkter blir perfekt återgivna med tryck i silver.

Tack vare att vi kan trycka allt material hos oss kan vi också kvalitetssäkra hela produktionskedjan – från original till färdig trycksak. Det innebär att du som kund alltid får trycksaker som håller måttet.

Skapa wow-faktor på dina trycksaker med CMYK+

Utbildningsmaterial

Vi hjälper er med allt utbildningsmaterial som behövs för en lyckad utbildning eller kurs. Allt från mappar och block till pennor och kurslitteratur. Vi producerar mappar i en mängd olika material och utformningar. Du kan enkelt anpassa trycket efter exempelvis kurstyp, utbildningstillfälle eller ner på deltagarnivå med hjälp av variabeltryck. Detsamma gäller pärmarna. Dessa är perfekta när innehållet behöver småjusteras eller uppdateras kontinuerligt.

Oavsett utbildning är chansen stor att den kräver anteckningar. Vi har block och pennor för alla tillfällen och du kan med fördel tänka lite utanför boxen här. Har du idétorka hjälper vår ateljé gärna till med layout och original. En unik fram- och baksida är troligtvis givet, likaså val av randiga eller blanka blad och papperstyp. Du kan enkelt anpassa blockets struktur till utbildningens specifika mål. När du är nöjd med produkten kan vi spiralbinda, limbinda eller på annat sätt föra samman lösbladen. Du bestämmer.

Avsluta på topp med 3D-print

Efter slutförd kurs eller utbildning brukar ett diplom, utmärkelse eller pris sitta på sin plats. Vi har mängder av papper och efterbehandlingsmetoder som tillsammans skapar exakt den där känslan du är ute efter. Roligast är förstås om deltagarna får något som verkligen sticker ut. Hos oss kan ni exempelvis 3D-printa allt från skiftnycklar som går att använda på riktigt till porträttlika miniatyrer av deltagarna. Gravera namn och kursinfo och ni har gjort ett säkert avtryck hos deltagarna. Ett avtryck som troligtvis smittar.

3D-print som pris till Bröstcancerfonden3D-printad modell av Ebbepark i Linköping

 

Web2Print

Med vår webbaserade lösning Web2Print kan du dessutom effektivisera beställningsflödet av trycksaker. Det här är särskilt smidigt för trycksaker som du har återkommande behov av, exempelvis visitkort och block. Utifrån er grafiska profil skapas dynamiska mallar som gör att flera på företaget kan beställa, både lätt och rätt.

 

Vi lagerhåller ert material

Om ni exempelvis har återkommande utbildningar eller mässor men inte har plats för ert material lagerhåller vi det gärna åt er och distribuerar vid behov.

Några av våra tjänster

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen till en värld av trycksaker - Arkitektkopia