Manualer

Vi ser till att du alltid har den senaste versionen

Till produkt-
och tjänste­paketering

Manualer

Bruksanvisningar

Vi trycker, versionshanterar och lagerhåller dina bruksanvisningar. Offert

manualer

Manualer

En tydlig och användarvänlig manual hjälper kunden använda produkten eller tjänsten på önskat vis, det ökar både kundnöjdheten och minskar trycket på kundtjänst. Offert

Manualer till dina produkter och tjänster

Vi hjälper dig med manualer, bruksanvisningar och instruktionsböcker till din nästa produkt- eller tjänstelansering.

 

Tung men viktig

Manualen är troligen inte den mest inspirerande trycksaken du kommer ta fram till dina produkter, men den är ack så viktig. En fullständig och lättanvänd manual hjälper kunden att använda produkten eller tjänsten på önskat sätt, det kommer i sin tur öka kundnöjdheten och lätta trycket på din kundtjänst. Vi rekommenderar att du lägger lite extra energi på att göra manualen användarvänlig, med ett tydligt register, så det är lätt att slå i den. Du bör även använda bilder i anslutning till texterna, ”en bild säger mer än 1000 ord”. Passa även på att profilera ditt varumärke i manualen, även om användarvänligheten ska komma först så har du gott om utrymme att anpassa upplägget efter er grafiska profil. Vår ateljé har lång erfarenhet av texttunga produktioner och hjälper gärna till att sätta strukturen vid behov.

 

Vikten av versionshantering

Manualen är aldrig bättre än sin senaste version. Tänk därför på att när du uppdaterar eller ändrar produkten/tjänsten så måste även manualen uppdateras. Vi har lösningen för detta. Vi lagrar de digitala originalen och hjälper dig släppa nya versioner av manualen. Tillsammans med våra print on demand-lösningar kan du säkerställa att den uppdaterade manualen kommer med redan vid nästa beställning, du slipper även sitta på överlager med gamla versioner.

Vill du hellre sköta uppdatering och administration själv så är vår tjänst Publikationer i Web2Print den perfekta lösningen. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.