Ordning och reda med pärmar

För många kanske de anses vara ett nödvändigt ont och de är sällan den vackraste pjäsen på skrivbordet. Däremot är de ovärderliga när det kommer till att hålla ordning på stora mängder papper.

 

Använd pärmar för material som uppdateras ofta

De är ett perfekt alternativ när du har innehåll som behöver bytas och uppdateras kontinuerligt. Det kan exempelvis handla om presentationer, manualer, utbildnings- eller säljmaterial. Vi erbjuder flera varianter av pärmar:

  • Standard, ett smidigt alternativ där du får en vit standardvariant med ficka för ilägg av tryckt framsida och rygg.
  • Profilerade, passar när du önskar en variant som följer er grafiska profil eller bara önskar en mer exklusiv känsla. Du sätter din egen prägel på både omslag och innehåll genom att välja framsida och rygg i färg, därefter kan du välja om innehållet ska vara i svart/vitt, färg eller både och.

Standardformat i vårt utbud är A4, men har du andra önskemål löser vi det också. Registerblad köps till efter behov.

Publikationer – tjänsten som gör pärmproduktionen till en fröjd

Trots vikten av ordning och reda är vi nog många som ogärna lägger tid på att märka upp register och sortera in ark på rätt plats.  Med hjälp av vår tjänst Publikationer i Web2Print kan du enkelt administrera dina pärmar och uppdatera innehållet direkt i webbläsaren. Ingen tidigare erfarenhet krävs och när du är klar med ändringarna kan du på ett smidigt sätt lägga beställningen direkt till vår produktion.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare