Block

Enkelt, användbart och ett måste på kontoret

För anteckningar
och profilera
ditt företag

block spiral

Block

Vi hjälper dig med färg, form och inbindning. Vi kan dessutom hjälpa er med en unik framsida och struktur eller ett annorlunda innehåll med ett tjockare papper. Offert

block Arkitektkopia

Spiralbunden eller limbunden

Vare sig du vill ha spiralbunden, limbunden eller en anpassad lösning så fixar vi det. Offert

Vi har blocken till kontoret

Block designade efter din grafiska profil är inte bara användbart för att ta anteckningar, de profilerar även företaget och passar perfekt som giveaways i exempelvis en goodiebag eller på konferensen.

 

Bli unik med färg, form och bindning

Det finns olika sätt att trycka block på. Traditionellt behöver inte alltid vara bäst. Vi hjälper dig med färg, form och inbindning. Vare sig du vill ha spiralblock, limbundet eller något annat så löser vi det. Vi kan dessutom hjälpa er med en unik framsida och struktur eller ett annorlunda innehåll med ett tjockare papper. Ge ut ett personligt anteckningsblock med personalens namn printat på framsidan, företagets slogan eller annan viktigt information.

Välj mellan linjerat, rutigt, färgat eller blankt papper till ditt block. Du kan även välja en frostad eller transparent framsida i plast och kartong eller plast som sista sida. Detta gör den stadig och snygg.

Skapa wow-faktor

Med CMYK+ kan du briljera lite extra på ditt block, tryck i blänkande guld, silver för extra uppmärksamhet eller lyft detaljer och få en exklusiv finish med hjälp av ett lager klarlack.

Vanliga storlekar för spiralblock/limbundet block

Storlek
A7 (74 x 105 mm)
A6 (105 x 148 mm)
Kvadratisk (148 x 148 mm)
A5 (148 x 210 mm)
Långsmal (105 x 210 mm)
A4 (210 x 297 mm)

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare