Professionell
paketering av
dokumenten

Mappar som skyddar och presenterar dina dokument

Vi producerar mappar i en mängd olika material och utformningar. Med digitaltryck kan du snyggt, enkelt och kostnadseffektivt anpassa trycket på dina mappar. Till exempel efter säljmaterial, presentationer eller inför enskilda kundbesök.

 

Professionella offertmappar

En stilren och professionell offertmapp kan vara skillnaden mellan affär eller avslag. Offertmappen profilerar ditt företag och presenterar erbjudandet i enighet med er grafiska profil. Du får inte en andra chans att göra ett första intryck, så se till att även paketeringen av offerten håller hög klass. Kombinera gärna med visitkort för att få en personlig touch på offerten samtidigt som du gör det enkelt för mottagaren att återkoppla direkt till dig.

 

Plastmappar för utomhusbruk

Om du arbetar med pappershantering utomhus, till exempel i byggprojekt eller vid evenemang, kan det vara bra att ha koll på dem med hjälp av plastmappar. De skyddar dokumenten från väder och vind och du får ordning och reda på underlaget. Plastmappar lämpar sig väl för upp till 40 stycken A4-ark, skulle du behöva sätta in fler dokument rekommenderar vi istället pärmar med register.

Våra standardmappar är anpassade för A4-storlek, men vi kan självklart hjälpa dig med anpassade mått vid behov.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare