Brevpapper

Profilera mera med färdigtryckta brevpapper. Kör på standard eller stick ut med detaljer

Finns som
standard och
premium

Brevpapper i stora eller mindre upplagor

Brevpapper är tillsammans med visitkort, block och kuvert ryggraden i de flesta företags externa kommunikation. En standardiserad variant består ofta av företagets logotyp och en fotnot med kontaktuppgifter samt organisationsnummer. Vill du sticka ut lägger du till något som ger en personlig prägel på brevet, det kan vara allt från ett citat till en illustration. Vår ateljé hjälper dig gärna ta fram förslag på upplägg om inspirationen sinar.

 

Att välja brevpapper

Standardmåttet på brevpapper är A4. Det finns dock alla möjligheter att köra på andra format om du vill. Papperskvaliteten kan skifta från vanligt vitt papper till papper med struktur eller papper med spännande färgtoner. Det är dock en fördel att hålla brevpappret hyfsat neutralt eftersom budskapen kan skifta brett mellan lättsamt och allvarligt – brevpappret ska fungera till båda varianter. Men du kan förstås skapa flera mallar för olika tillfällen. Vi kan skapa och addera olika typer av efterbehandling för att ytterligare förstärka känslan du vill kommunicera till mottagaren.

Vi trycker brevpapper i både små och stora upplagor. Rekommenderad gramvikt är 90g för utskrift i kopiator.

 

Här hittar du allt för skrivbordet

Det är viktigt att skapa ett bra helhetsintryck hos dina kunder. Vi har alla produkter du behöver för att ge en röd tråd till din kommunikation. Se alla produkter under kontorsmaterial.

 

Vi klimatkompenserar ditt brevpapper

Miljön är alltid i fokus hos oss och vi vill att du som kund ska ha insyn i vårt arbete mot en mer hållbar framtid. Exempelvis klimatkompenseras pappersförbrukningen genom trädplantering i Afrika. Läs mer om vårt miljöarbete.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare