Bordsryttare

Bordsryttare i smarta vikningar som maxar effekten

Passar bra i
butiken och
restaurangen

Bordsryttare i butik eller på mässa

De används till allt från restaurangmenyer till information på receptionsdiskar. Bordsryttare/bordspratare är den enkla men effektiva produkten.

 

Bordsryttare till alla bord

Det finns knappast ett smartare sätt att få ut ett budskap riktigt nära målgruppen utan att uppfattas som påträngande. De funkar lika bra till drinklistan på restaurangen som till spaöversikten i hotellreceptionen. Dessutom är de kostnadseffektiva.

 

Fördelar med bordsryttare

En av de största fördelarna är att de syns bättre än platt liggande informationsblad. De hamnar därför i blickfånget i högre utsträckning och inbjuder till att lyftas och tittas på. Här är fler fördelar:

  • De ger dig möjlighet att kommunicera mot flera håll samtidigt.
  • Med hjälp av vikningarna kan du avskilja budskap som annars inte hade passat tillsammans och därmed krävt flera ark.
  • De är smidiga att förvara eftersom de är helt platta ark från början. Det är även så de levereras vilket gör att stora upplagor tar minimalt med plats.
  • Enkla att montera ihop.

 

Design efter behov

De kan se ut på olika sätt och vara bland annat trekantspelare, liggande trekant, fyrkantspelare eller ett lösblad som monteras på en kapaplatta och som ställs upp med hjälp av hjärtstöd eller en fot. Om du inte vet vad du vill ha hjälper vi dig gärna på traven. Design och form kan anpassas helt efter dina budskap och behov.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare