Golvdekaler

Led och locka kunderna med golvdekaler och mattor som tål att trampas på

Yteffektiva
och stilrena
lösningar

Med golvdekaler i fokus

Informera eller inspirera. Genom att kommunicera på golvet skapar du oanade möjligheter att få fram stora budskap på minimal plats. Golvdekaler och mattor gör marknadsföringen enkel. Mönstermöjligheterna är många, vi figurskär och skapar helt efter dina behov.

 

Golvdekaler

Ibland är det mest effektiva sättet att lotsa kunder framåt genom att faktiskt nyttja underlaget de går på. Golvdekaler passar lika bra i butiken som på mässan eller i offentliga miljöer. Golvdekaler kan vara informativa och visa kunden vägen till kassan likväl som säljande och marknadsföra en pågående kampanj.

Vi producerar golvdekalerna i vinyl av olika kvalitet, anpassade efter fästunderlag och livslängd. Du väljer färg och form helt efter eget huvud. Alla dekaler får en halkfri ytbehandling och tål allt från blöta vinterkängor till klackar.

 

Montermattor

Montermattorna formskärs efter din monter och kan anpassas både i mönster och färg efter ditt övergripande budskap. Mattorna har också en ljuddämpande effekt och ger ett ombonat intryck. Den höga kvaliteten gör att du kan återanvända mattan vid flera tillfällen. Mattan kan även matchas med monterväggar och andra typer av exponeringsställ för en professionell helhetsupplevelse.

Om du önskar hjälp med monterbygge och förvaring av produkter mellan mässorna så finns våra lager och logistiktjänster. När vi sköter lagerhållningen säkerställer vi också att materialet är på topp tills nästa användning genom att åtgärda produkter som inte längre håller måttet.

 

Vanliga mattor

På våra mattor kan du printa logotyper, bilder och mönster helt utan begränsningar. Med en rullbredd på 200 cm finns det gott om möjlighet att forma matta efter behov – till allt från entréer, på mässor och i bilsalonger. Luggen har en fin struktur med djup färgåtergivning oavsett om du väljer lugg i tuftad velour eller frisé.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare