Diplom

Efter kursen, tävlingen eller eventet – vi tar fram diplom som gör målgången värd att lägga på minnet

Synliggör
prestationen
med diplom

Diplom som gör avtryck

Oavsett om du ska uppmärksamma en arbetsprestation eller ge det som ett tecken på tacksamhet så är diplom en uppskattad gest. Vi trycker alla typer och har lång erfarenhet av att skapa anpassade lösningar till våra kunder. Bolla därför gärna idéerna med oss.

 

Från klassiker till diplom i 3D

De flesta diplom du själv har fått, oavsett om det var för en väl genomförd tävling på lågstadiet eller för en avslutad universitetsutbildning, kom med största sannolikhet i pappersform. I det senare fallet är arket en slags värdehandling som ofta bevaras länge av både praktiska och känslomässiga skäl. Då är det extra viktigt att ta sig en funderare på papperskvaliteten.

Diplom och certifikat

Diplom bör produceras på tjockare papper för att få till en styvhet som vanligt skrivarpapper saknar. Det bör andas en mer exklusiv känsla och det fixar vi exempelvis med vackra efterbehandlingsmetoder eller genom att välja papper med struktur och färg. Det vanligaste formatet på diplom är liggande eller stående A4 men vi skräddarsyr helt efter dina önskemål. Vår ateljé hjälper dig gärna med detaljerna i utformning eller med att tryckoptimera filen.

De flesta pappersdiplom hamnar dock ofta i lådor. Om du vill ge något som mottagaren verkligen vill skylta med så är 3D den perfekta lösningen. Vi kan printa allt från porträttlika miniatyrer av deltagarna till skiftnycklar som går att använda på riktigt. Allt kan kompletteras med inskription och din logga om så önskas – läs mer om våra 3D-tjänster.

 

Optimera utskicken med vår hjälp

Med hjälp av variabeldata kan vi producera mängder av diplom som alla bli personifierade direkt i tryckpressen. Ge oss bara tillgång till exempelvis deltagarnamn och kursinformation så ser vi till att informationen hamnar på diplomen från början. Vi kan även trycka deltagarnas adress på kuvert och skicka diplomen direkt till dem.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare