Foliering

Från skyltfönster och kontorsytor till bilar och maskiner

Kommunicera
mera med hjälp
av foliering

Dekor som lämnar avtryck

Foliering är det smarta sättet att få fram budskap på ytor som annars är svårtillgängliga för marknadsföring, exempelvis på glas och karosser.

 

Titta en extra gång med hjälp av fönsterdekor

Fönsters primära syfte är visserligen att ge oss möjlighet att titta in eller ut genom dem. Men ibland kan det finnas anledningar att få blicken att stanna på rutan. Med hjälp av fönsterdekor kan du skapa insynsskydd till allt från konferensrum till sjukhuskorridorer. De kan fungera som solskydd eller användas till marknadsföring. Genom att exempelvis klistra upp logotyper, kampanjbudskap eller inramande dekorativa mönster på kontorets fönster kan du förstärka din kommunikation ytterligare. Eller varför inte klä in en hel glasfasad? Folieringen gör nämligen jobbet som inte en vepa i världen kan få till på grund av glasets monteringsbegränsningar. Våra fönsterdekaler fästs på insidan av fönstret och påverkas inte av väder och vind.

Vi väljer dekormaterial efter ditt behov

Om du har koll på användningsområde så har vi kunskap om resten. Utbudet av skärfolier och printvinyler är nämligen stort. Det går att få till en bred palett av färger och med olika egenskaper. Dekoren kan vara transparent, hålad eller translucent och med rätt belysning kan du dessutom addera fler effekter. Vi fixar allt från temporära lösningar till de som håller flera år.

Foliering och bildekor ger dig rull på budskapen

Du ser det på transportbilar, hantverksbilar, budbilar och överallt i lokaltrafiken. Reklamen. Bilarna är rullande budskapsbärare för både företaget i sig men också för andra budskap. Möjligheterna är enorma, det är en yta som lämpar sig ypperligt till mer än bara en logotyp. Vi folierar hela eller delar av bilar i både enfärgade och fönstrad folie.

Vi kan foliering

Vi hjälper dig gärna fundera kring vilka möjligheter det finns för ditt företag att använda dessa mobila marknadsföringskanaler för att sprida kännedom om varumärke, produkter och tjänster.

Men allt handlar inte om sälj. Vi hjälper även företag med att foliera entreprenadmaskiner. Då kan det handla om allt från en enstaka logotyp till att skapa dekaler med informativa instruktioner om användning och säkerhetsrutiner.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare