Fototapet

Förändra känslan med fototapet, passar lika bra på restaurangen som i mötesrummet

Monteras enkelt
våd för våd

Fototapet i taket

Tapetsera taket

Du kan skapa en unik upplevelse genom att tapetsera taket, exemplet är från Stora Hotellet i Umeå som gjorde om taket till en himmel Offert

Fototapet i lobbyn

Inred med fototapeter

Skapa rum i rummet genom att inreda med fototapeter Offert

Fototapeter för alla väggar och tak

Genom att låta väggarna prydas av annat än de traditionella mönstren kan du skapa rum i rummet, förhöja känslor och förmedla budskap. En fototapet kan även användas till att exempelvis få upp företagets logotyp på väggen.

 

Tapetsera med dina budskap

Fototapeter har fått ett rejält uppsving senaste åren. Det dyker upp palmer, solnedgångar och dimmiga skogar där man minst anar. Och det finns en logik – det är bland det mest effektiva sättet att visualisera en känsla på en redan befintlig yta. Fototapeter passar ypperligt i allt från mässmontrar och kontorslokaler till flygplatsterminaler och caféer.

Fototapeterna kan med fördel även användas som en del i en kampanj eller ett koncept. En restaurang kan exempelvis helt byta skepnad om väggarna får nytt tema. Lägg då till att exempelvis menyerna gör samma resa. Med en neutral inredning kan trycksakerna få lokalen att flyttas från Thailands stränder via Österrikiska alptoppar till att slutligen landa i våra egna norrländska skogar. Allt är möjligt! Om du vill att dina mönster ska fortsätta även över fönsterrutorna så är foliering en given lösning.

 

Montering och assistans vid behov

Vi digitaltrycker dina fototapeter med perfekt bildkvalitet och färgåtergivning. Tapeten monteras precis som vanlig tapet, våd efter våd, vilket gör uppsättningen smidig. Om du vill lägga tid på annat har vi montörer som gör jobbet åt dig.

Ibland är det knepigt med format och mått. Då finns vår ateljé, ett gäng som gärna hjälper dig med detaljerna. På så vis kan du vara säker på att få en tryckfärdig fil optimerad för just våra pressar.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare