Tavlor

Låt effektfulla motiv öka trivseln på både kontoret och i butiken - här är tavlorna som gör jobbet

Testa vår
egna tavla
Leo Sign

Med tavlan i fokus

När du väljer tavla bör ditt behov, och till viss del smak, styra. Tänk på vilket jobb du vill att tavlan ska göra, exempelvis förbättra ljudbilden på kontoret eller bara fungera som dekoration. Kanske både och. Välj mellan textiltavlor med eller utan invändig belysning, tavlor med magnetfästen eller ljudabsorberande tavlor.

 

Tavlor för dig som vill byta motiv enkelt och ofta

Här är systemen som låter dig byta budskap löpande. Vi trycker nya motiv, du behåller själva systemet. Kanske är det säsongsbetonade budskap som höjer trivseln på kontoret eller kampanjspecifik information som marknadsförs i butiksmiljö.

Fabric Frame

Fabric Frame är ett ramsystem för textilbanners där endast bilden syns framifrån. Det skapar en ren och elegant yta runt bilden. Ramen kan skräddarsys efter dina önskemål. Den här modellen går även att få med invändig belysning i form av LED-slingor som monteras i ramen. När tyget sedan späns över ramen får du ett behagligt ljus på ditt budskap. Modellerna kommer med standardmått men dessa går att justera efter önskemål.

Läs monteringsbeskrivningen för Fabric Frame

LeoSign

LeoSign är en stilren tavla där motivet fästs på en svart passepartout med hjälp av magneter. Distansen mellan motiv och passepartout gör att tavlan får ett djup som är svårt att få till med en vanlig tavla. Eftersom motivet är tryckt på lättviktsskivan Kapa är det också smidigt att få upp tavlan på väggen. LeoSign är faktiskt vår egen uppfinning, med namn efter Leo Ma som jobbar på Arkitektkopia Göteborg. Tavlan kommer med standardmått.

canvastavlor för kontor och butik

Canvastavlor

Med canvastavlor får du känslan av riktiga konstverk på väggen. De har fin färgåtergivning och byggs med traditionella kilramar där bilden spänns runt kanten på profilen. Tavlorna är perfekta som stämningshöjare i exempelvis väntrum och receptioner.

Läs mer om canvastavlor

Akustiktavlor/ljuddämpande tavlor

Buller är en av de vanligaste orsakerna till trötthet och koncentrationssvårigheter på kontor, i skolan och i offentliga miljöer. Med hjälp av våra akustiktavlor kan du förbättra ljudbilden samtidigt som du får en informativ eller bara dekorativ väggdetalj. Du kan få tavlorna i en rad olika storlekar, med eller utan ram.

Läs mer om våra akustiktavlor

För att få fler idéer kring hur du kan få upp budskapen på väggen, se våra skyltar och affischer.

Storleksguider

Standardstorlekar

Fabric FrameLeoSignCanvas
50 x 70 cm50 x 70 cm50 x 70 cm
70 x 100 cm70 x 100 cm70 x 100 cm
118,5 x 176 cm (Eurosize)150 x 100 cm100 x 140 cm

Ljuddämpande tavla/Akustiktavla

Med ramUtan ram
60 x 60 cm60 x 60 cm
60 x 90 cm120 x 120 cm
90 x 90 cm120 x 240 cm
60 x 120 cm
90 x 120 cm
120 x 120 cm
120 x 240 cm

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare