Dekaler

Dekaler som får ditt budskap att fästa

För det lilla
men viktiga
budskapet

Dekaler och etiketter

Dekaler används till både livsviktig produktinformation och för nöjes skull. Allt från varningsinformationen om brandfarligt innehåll till klistermärken som marknadsför ett event.

 

Märk upp din omgivning

Snabbt går det och enkelt är det. Dekaler, oavsett om de kommer i form av etiketter, stickers eller klistermärken, är perfekta budskapsbärare i de flesta sammanhang. De fäster på massor av ytor och kan enkelt tas bort och bytas ut. Vi trycker både små och stora upplagor, oftast på matt papper. Antingen väljer du en egen form eller använder våra färdigstansade format. Vi har även färdiga ark med etiketter i olika storlekar som du inom givna ramar kan formge som du vill. Etiketterna används oftast till logotyper, innehållsförteckningar, adresser eller erbjudanden.

 

Användningsområde för dekaler

Dekalerna kan klistras på plana eller lätt böjda ytor som annars skulle vara svårtillgängliga eller inte lämpliga att perforera med hål. De är perfekta för att:

  • Synliggöra innehåll i produkter eller förpackningar.
  • Uppmärksamma farligt gods eller instruktioner till maskiner.
  • Fånga kunders intresse på skyltfönster eller på dörrar.
  • Skapa ordning bland lådor eller i förvaringsskåp.

Dekalerna kan självklart variabeltryckas. Det handlar vanligen om adressetiketter, där en adress trycks per etikett, eller att en dekal produceras i flera färger.

 

Applicering av dekalen

Oavsett vilken storlek du valt så bör dekalerna monteras på torra och rena ytor. Fett och smuts försämrar fästförmågan betydligt så rengör ordentligt och låt ytan torka innan applicering.

Vill du sprida ditt budskap rekommenderar vi flyers.

Rätt material för miljön

Ser du denna ikon betyder det att vi för denna produkt kan erbjuda material och produkter som har lägre påverkan på naturen. Det kan vara material som inte innehåller cancerframkallande PVC och det kan vara material som har inslag av återvunnet material och liknande pluspoäng ur hållbarhetssynpunkt. Vi strävar efter att finna nya produkter och material som gör att vi sätter naturen främst.

Kontakta oss så berättar vi mer om vilka ECO-material vi kan erbjuda för denna produkt.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare