Korrespon­dens­kort

När post-it känns för slarvigt och brevpapper för stelt, korrkorten ger dig en professionell och personlig touch på meddelandet

Alltid nära
till hands

korrkort Arkitektkopia

Standardmått

Standardmåttet är A6 (105x148 mm) på våra korrespondenskort. Men de kan förstås tryckas i olika format, t ex långsmalt som rymmer mer text. Beställ korrkort

Korrkort

Papper

Vi rekommenderar lite styvare papper till korrkorten, från 200 till 250 gram. Beställ korrkort

korrkort

Papperskvalitet

Vi erbjuder många olika papperskvaliteter till dina kortkort, allt från vanligt vitt matt papper till papper med struktur och färgton. Beställ korrkort

Korrespondenskort för de längre kommentarerna

Korrespondenskort, ofta förkortat till korrkort, är enkelt förklarat ett större visitkort där du utöver kontaktuppgifter och företagsinformation får plats att skriva ett meddelande till din mottagare. De brukar utseendemässigt likna visitkorten.

 

Så kan du använda korrespondenskort

Tack vare sin storlek kan korrespondenskorten enkelt fungera både som komplement till de mindre post-it-lapparna eller till de vanliga anteckningsblocken. De utgör ett mellanting mellan en informell lapp och ett officiellt brevpapper. Korten är perfekta när du vill skicka med en personlig hälsning tillsammans med exempelvis ett avtal som postas för påskrift eller vid en produktleverans.

 

Format och papperstyp

A6 är standardmåttet på de flesta korrkort. Det är givetvis inga problem att trycka dem i andra format, exempelvis ett mer långsmalt för att rymma mer text. Du kan även välja mellan en rad olika papperskvaliteter. Från vanligt vitt matt papper till papper med struktur eller färg. Vi trycker i svart/vitt eller färg, både enkel- och dubbelsidigt. Vi rekommenderar ett något styvare papper med en vikt på 200-250 gram till korrespondenskort. Om du önskar någon form av efterbehandling för effektens skull så ordnar vi självklart det.

 

Fler produkter som underlättar kommunikationen

Korrespondenskorten är ofta bara en av alla trycksaker som pryder ditt skrivbord. Vi har visitkort, kuvert och block hos oss också. Du hittar allt under kontorsmaterial.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare