Rapporter

Spara dina rapporter hos oss och slipp onödiga lagerkostnader

Print on demand
för dig och miljön

Tryck upp dina rapporter

Vi hjälper dig att trycka, skicka och lagerhålla oavsett hur stor upplaga du har. Du väljer själv om du vill ha dem spiral- eller limbundna.

 

Tryck inte mer än du behöver

Låt vår ateljé hjälpa dig att framställa dina rapporter. Du skickar endast in text och bilder till oss som vi bearbetar i mallar. Dessa följer såklart din grafiska profil och har tagits fram tillsammans med dig. Alla regler om teckensnitt, disposition, bilder och utformning sparas i vår mall vilket gör att det alltid ser likadant ut vid varje tillfälle. Dina mallar lagras hos oss. I våra digitalpressar trycker vi sedan snabbt, snyggt och kostnadseffektivt i mindre upplagor, så kallat print on demand. Vi kan enkelt producera nya om den första upplagan har tagit slut, vilket innebär att du slipper onödiga lagerkostnader – och du gör även miljön en tjänst.

Lagerhållning av rapporter

Vi erbjuder lagerhållning och kan skicka ut rapporterna direkt till kund vid beställning. Slipp onödiga lagringskostnader och låt oss printa och distribuera åt dig.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare