Belysning

Belysning som ger produkterna ett extra lyft

Lösningar för alla storlekar
och avstånd

Belysning till din monter eller tavla

Monterbelysning

Ge din monter ett extra lyft med belysning, vi har anpassade belysningsanordningar för såväl monterväggar som exponeringsställ Offert

Lys upp din mässmonter

Spotlights

Vi har lösningar för att belysa dina skyltar och tavlor med bland annat spotlights, vi har varianter för både inom- och utomhusbruk. Offert

Stämningshöjande belysning

Belysning ger en häftigare känsla till produkten och hjälper till att lyfta budskapet. Perfekt om du vill att din produkt ska sticka ut lite extra. Det går att belysa nästan vilken produkt som helst med spottar eller monterade lösningar.

 

Den viktiga detaljen

En lampa kanske inte direkt är en produkt som får det att pirra till när du planerar din mässnärvaro eller inreder butiken. Men även om det inte är en spännande produkt så är den ack så viktig. Den gör din monter komplett och ger dig sista pusselbiten för en lyckad presentation. Experimentera med uplights och downlights för att belysa olika delar av din monter och skapa snygga släpningar med ljuset.

Belysning utomhus

När du sätter upp skyltar eller fasadvepor så vill du förstås att de ska synas även under kvälls- och nattetid. Glöm då inte lamporna!

Vi har lösningar för alla storlekar och avstånd. Du kan även experimentera med distanser och lägga belysningen bakom skylten för att få till en glödande känsla. Skulle du vilja belysa en butiksskylt kan du även fundera över att ha den inuti själva skylten, det blir ofta riktigt bra om du har starka färger då de kommer synas riktigt bra även på längre avstånd.

Skulle du vara osäker kring vad du behöver till dina trycksaker så hjälper vi dig självklart att hitta rätt, kontakta oss.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.