Broschyr­ställ

Packa, fäll ihop och fäll ut. Broschyrställen som gör det enkelt att synliggöra ditt marknadsmaterial

Presentera
dina trycksaker

Broschyrställ för proffsig presentation

Broschyrställ är tillsammans med sitt innehåll riktiga trotjänare i marknadsförings­sammanhang. De är enkla att ta med och ger maximal exponering på minimal yta.

 

Vi erbjuder två sorters broschyrställ, båda med fack för A4-storlek:

  • Brochure Stand: för enkelsidig exponering
  • Brochure Stand Dubbel: för enkel- och dubbelsidig exponering

Båda varianterna är ett ypperligt komplement i miljöer där du vill att besökaren ska möta dina informationsblad, broschyrer eller rapporter i ögonhöjd. Ställen lämpar sig lika bra i receptionen som på mässan eller i byggbaracken. Tack vare sin smidighet kan du med fördel flytta runt dem efter behov. De står stadigt med smart konstruktion.

 

Väska ingår alltid

Det ingår alltid en nylonväska vid köp, men du kan också välja att köpa till en aluminiumväska. Oavsett väska är broschyrställ ett praktiskt sätt att transportera trycksakerna i både till och från exempelvis ett event. Du packar ställen fulla, viker ihop dem och fäller sedan ut dem på plats. Det är tidsbesparande och det skyddar såväl dina trycksaker på färden som ryggen vid upp- och nedpackning av stället.

 

Spara tid genom att låta oss packa broschyrställen i förväg

Vill du spara ännu mer tid låter du oss sköta helheten. Vi trycker ditt material, laddar broschyrstället fullt och distribuerar hela paketet dit du vill, när du vill. Självklart kan du även fylla broschyrstället med foldrar, flyers eller årsredovisningar. Läs mer om våra lager- och logistiktjänster.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare