Gatupratare

Låt en gatupratare sköta snacket - här finns skyltarna som trivs bäst på trottoaren

För butiker,
restauranger
och caféer

gatupratare easysign

Easy Sign

Ett prisvärt och enkelt A-ställ försett med magnetfönster. Offert

Gatupratare Citysign

City Sign

En elegant gatupratare som idag anses vara det enda godkända skyltställ som tar hänsyn till synskadade. Har toppskylt med plats för logotyp. Offert

gatupratare citysign

Klassisk reklamyta

Vi har flera prisvärda och funktionella modeller med plats för ditt företags logotyp. Gatuprataren är en klassisk reklamyta som märks i vardagen och du kan enkelt byta budskapet vid behov. Offert

Exponera med gatupratare

Gatupratare, ibland även kallad trottoarpratare, är de skyltsystem som du oftast träffar på utanför restauranger och butiker för att synliggöra menyer eller erbjudanden. De kan givetvis även användas på mässor eller event. De är anpassade för utomhusbruk och tål därför väder och vind utan problem. Du monterar snabbt två affischer per ställ vilket ger dig möjlighet att synliggöra budskapet från båda hållen. Gatuprataren är det optimala hjälpmedlet om du vill fånga kunder i farten.

 

Våra gatupratare

 

Gatupratare Citysign

City Sign – gatupratare som tar hänsyn till synskadade

City Sign är ett av få skyltställ som tar hänsyn till synskadade och därmed är godkänt av de flesta kommuner i Sverige. Standardfärgen är svart och den kommer med en toppskylt där det finns plats för logotyp eller annat valfritt budskap. Affischerna fästs i ett magnetfönster och skylten kommer i två olika storlekar:

  • Affischens storlek 50×70 cm, hela systemet är 65 x 130 cm
  • Affischens storlek 70×100 cm, hela systemet är 85 x 173 cm

gatupratare easysign

Easy Sign – enklare variant i många färger

Denna gatupratare är ett så kallat A-ställ, även det försett med magnetfönster för enkel montering av affischerna. Easy Sign kommer i samma storlekar som City Sign (50×70 och 70×100 cm) och du kan välja mellan fyra färger:

  • Svart
  • Vit
  • Röd
  • Silver

När det kommer till att exponera ditt varumärke är skyltar i alla dess former oslagbara. Läs mer om våra skyltar och dekaler.

Vill du ha en helhetslösning?

Vi har anpassade helhetslösningar där vi tar ansvar från idé till färdig produkt, det ger dig möjligheten att fokusera på rätt saker. Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer info
Bordsryttare