Månadens trycksak i februari 2016

Månadens trycksak i februari 2016 - Park- och naturförvaltningen i Göteborgs Stad

Precis intill GöteborgsOperan ligger Älvrummet – ett helt hus tillägnat utvecklingen av Göteborg. En av de aktuella utställningarna handlar om framtidens friluftsliv i Göteborg och bakom utställningen står Park- och naturförvaltningen i Göteborgs Stad. Hur det kan tänkas se ut och vad kommunen ska satsa på för områden och aktiviteter framöver kan göteborgarna vara med och påverka. Det görs genom att svara på en enkät som lämnas i utställningens stora, gula fågelholk som Arkitektkopia fick den roliga uppgiften att konstruera.

En kul och kreativ idé som vi är glada över att vi fick vara med och förverkliga och utser därför fågelholken till månadens trycksak.

Utställningens färgsprakande bakväggar är tryckta på Akyprint och fågelholken är gjord i mini-well, vilka båda är material som kan återvinnas till 100 % utan skadliga effekter på miljön. Angelica Moqvist, account manager på Arkitektkopia, berättar att miljöaspekten givetvis var en viktig faktor att ta hänsyn till när hon i samråd med kund valde material till de olika delarna i utställningen.

 

”Vi är mycket nöjda med utställningen och samarbetet med Arkitektkopia. De har visat prov på stor kreativitet med material som tar hänsyn till miljön” säger Hanna Källberg, kommunikatör på Park- och naturförvaltningen i Göteborgs Stad.

Månadens trycksak – för att vi älskar bra trycksaker!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till Månadens Trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.