Månadens trycksak i oktober 2020

Svenska Hus vinner månadens trycksak i oktober 2020

Månadens trycksak i oktober 2020

Nu har oktober månads vinnare blivit utsedd och den här gången gratulerar vi Svenska Hus till vinsten!

 

Historien om Svenska Hus

Svenska Hus grundades 1992 av Hans Eliasson, men vägen dit var inget undantag från utmaningar. Hans växte upp under enkla förhållanden i en arbetarstadsdel i Göteborg. Under studierna gjorde han praktik på ett byggbolag och genom flitigt jobb kom han med tiden att bli platschef, inköpare och kalkylator.

Så blev Svenska Hus historia till. En persons ambition att utveckla och förvalta hållbara och effektiva ytor där människor kan arbeta, leva och växa under många år. Och idag är vi ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag, men vi glömmer aldrig var vi kom ifrån.

Svenska Hus vinner månadens trycksak i oktober 2020

Fönsterfoliering med täckt vinyl pryder Svenska Hus fasad

När Svenska hus skulle välkomna sin nya hyresgäst Södermalms stadsdelsförvaltning och marknadsföra sitt nya kontorsbygge tog dom kontakt med oss på Arkitektkopia.

Glasfabriken på Virkesvägen i Hammarby Sjöstad är en tidstypisk industrifastighet i tegel som genom åren gått från glasproduktion till kontorsändamål. Den klassiska fasaden ska bevaras men får nu en rejäl påbyggnad i form av fyra modernt glasade våningar.

Husets nya fasad, i både glas och plåt, bestod av många fack i olika format. Att montera en stor bild som är uppdelad i så många delar var en stor utmaning då bildens passform måste stämma.

Vi tackar Svenska Hus för ett gott samarbete och bjuder som vanligt på tårta!

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.