Möt Staffan Ring

”Jag är bra på att hålla i, hålla ut och aldrig ge upp. Det tar jag med mig i jobbet också.”

Arkitektkopia fortsätter växa och en av våra senaste rekryteringar är Staffan Ring – Stockholmaren vars hela yrkesliv har handlat om sälj och B2B. Branscherna må ha skiftat men kärleken till att bygga långsiktiga relationer mellan människor har bestått. Från hemelektronik har han nu via telekom, förrådsuthyrning och konsultande för Intel/Google slutligen landat på vårt huvudkontor.

Du har jobbat med sälj i över 20 år, bland annat som Key Account Manager och Sälj- och Marknadschef. Vad lockade dig att bli en del av Arkitektkopia?
– Det är en imponerande bredd på Arkitektkopias utbud av tjänster och produkter vilket många missar. Jag såg det som en utmaning att fortsätta utveckla folks kunskaper kring vad vi som företag kan göra för dig som kund. Sedan var känslan hos Arkitektkopia avgörande. Här finns mycket tradition, engagemang och yrkesstolthet.

Att skapa och vårda relationer är en bärande del av din yrkesroll. Vad är det som driver dig?
–Jag älskar mötet med människor, det är något speciellt med det. Jag vill alltid fördjupa mig i vad du som kund har för behov, vilka utmaningar som finns och sedan skapa lösningar därefter.
Vi värnar om långsiktiga samarbeten med kunder. Vår erfarenhet och gedigna kompetens lägger grunden för det och gör att vi har stor vana att hitta lösningar på både vanliga och ovanliga beställningar.

Vilka egenskaper tror du är viktiga för den typen av partnerskap?
– Det behövs en ständig nyfikenhet och ett visst mått envishet, så klart. Jag har hållit på med idrott hela mitt liv och springer exempelvis mycket. Utöver flera maraton har jag även sprungit ultralopp som är på 246 km. Då gäller det att kunna hålla i, hålla ut och aldrig ge upp. Det har jag med mig i jobbet också.

Din erfarenhet av att arbeta i en mängd olika branscher ger dig bra förutsättningar att snabbt sätta dig in i kundernas vardag. Tanken är att du ska jobba mot segmenten Retail och Event, hur känns det?
– Helrätt! Bland mina nya kollegor finns mängder av kunskap inom området vilket skapar optimala förutsättningar för mig att komma på banan snabbt. Att lära av de som redan kan är en ynnest. Mitt mål är att bidra till att Arkitektkopia blir huvudleverantör till ännu fler stora kedjor.

Om du vill komma i kontakt med Staffan så gör du det enklast via Linkedin eller på staffan.ring@arkitektkopia.se.

Faktarutan

Faktarutan

Ålder: 46 år
Familj: Sambo och två barn.
Bor: Segeltorp, Stockholm.
Gör på Ak: Säljare mot segmenten handel och företag på Arkitektkopia Stockholm.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.