Arkitektkopia lanserar dinritning.se

Sveriges första e-handel för enkel och automatiserad beställning av ritningar

PRESSMEDDELANDE 08-03-2023

I mer än 120 år har koncernen som Arkitektkopia ingår i försett landets ledande byggföretag med ritningsprint och nu lanserar bolaget en ny, smart webshop för ritningar. Dinritning.se är en lättanvänd och modern ritningsbeställningstjänst som automatiserar många val åt kunden, vilket säkerställer rätt format och kvalitet.

Arkitektkopia erbjuder ritningsprint över hela Sverige och har varit delaktig i några av Sveriges mest kända byggen, såsom Kaknästornet i Stockholm, Turning Torso i Malmö, Globen i Stockholm och Öresundsbron med flera.

Den uppbyggda kunskapen om vad som är viktigt vid beställning av ritningar har kulminerat i Sveriges första moderna och lättanvända e-handelslösning för ritningar, som kommer hjälpa kunder att lätt och effektivt få sina ritningar från skärm till bord. Med dinritning.se erbjuder Arkitektkopia en tidsbesparande lösning som passar perfekt för den moderna bygg- och fastighetsbranschen.

– Vi vet att rätt version av ritningar hjälper branschen att undvika byggfel och håller nere kostnaderna. Att snabbt få fram rätt ritningar med rätt färg för olika discipliner, storlek och tilläggsval är viktigt. Dessutom får beställaren hjälp i processen, för att inte glömma något. Det ska vara enkelt, smart och hjälpa till genom att många dokumentinställningar sker automatiskt, men ändå ges beställaren möjlighet att också gå in och ändra sin order på detaljnivå. Nu kan användaren göra sin beställning dygnet runt och skräddarsy sin beställning med olika volymer och leveransställen, säger Anette Fredriksson, Försäljnings- och marknadschef på Arkitektkopia AB.

Om Arkitektkopia
Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen som vänder sig till alla företag som behöver kommunicera tydligt och snabbt. Med helhetslösningar bestående av tjänster, webshopar, applikationer och tryck hjälper vi våra kunder med tryckt och digital kommunikation som ska spridas eller sparas.

Byggbranschen har alltid varit en prioriterad kundgrupp för oss. Vi erbjuder allt ifrån staket- och fasadvepor till olika hänvisningsskyltar för byggarbetsplatsen. När det är dags att inreda byggnaden eller marknadsföra den kan vi också vara behjälpliga med t ex frostning av glas, foliering, kontrastmarkering och trycksaker.

Välkommen till en värld av kommunikation!

 

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.