Information med anledning av Covid-19

Color paper

För oss är det jätteviktigt att du känner dig trygg med att vi fortsätter att leverera det du behöver, därför vill vi med anledning av covid-19 (corona) informera om att vi har processer, rutiner och medarbetare på plats för att fortsätta leverera våra tjänster utan avbrott.

Vi följer kontinuerligt Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters råd och bedriver ett aktivt ledningsarbete för att säkerställa att vi vidtar åtgärder för att understödja våra medarbetares hälsa och våra leveranser till dig som kund.

 

Åtgärder som vi vidtagit

  • På våra arbetsplatser finns det anslaget rekommendationer gällande handhygien och vi uppmanar alla som känner sig sjuka att stanna hemma.
  • Vi har satt in utökade städrutiner för att desinficera allt som många tar i, såsom ledstänger, knappar, dörrhandtag etc.
  • Vi har avsiktligt reducerat närvaron av alla medarbetare på alla våra olika kontor, så att endast ett minimum av i huvudsak produktionsmedarbetare finns på plats. På så sätt hämmar vi eventuell spridning av virus.
  • Alla tjänstemän är instruerade att ta med datorer hem för att de ska kunna arbeta hemifrån.
  • Resor och personliga möten ska undvikas och ombokas till digitala möten (Skype, Teams etc) alternativt ombokas.
  • Vi har regelbunden kontakt med våra leverantörer för att säkra tillgången till material och vi har själva flera produktionsorter och en Franchise-kedja med fristående företagare där vi utgör back up resurs för varandra.

 

Beredskap för eskalering

Vår ledningsgrupp och HR-avdelning står i kontinuerlig kontakt för att följa utvecklingen och kunna ta beslut och revidera våra åtgärder.

Vi förstår att det kan finnas ett ökat kommunikationsbehov, både inom och utom era företag, och vi har fortsatt god kapacitet att hjälpa er genom att ta emot nya beställningar.

 

Ledningen för Arkitektkopia AB

Har du frågor eller funderingar går det bra att maila info@arkitektkopia.se eller ringa vår kundtjänst på 0775-70 50 00.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.