Vi söker en prepressmedarbetare till Digitaltryck med placering i Bromma/Stockholm

Bli vår
nästa kollega

Heltid 100%

Bromma / Stockholm

Vi söker en prepressmedarbetare till Digitaltryck med placering i Bromma/Stockholm

 

Tjänsten som prepressmedarbetare till Digitaltryck (småformat) innebär att du primärt kommer att jobba på prepress men även bemanna produktion vid behov. Periodvis är det hög arbetsbelastning och man måste stundtals hantera ett högt tempo. Produktionsteamet som man är en del av består av 35 medarbetare varav 3 Teamledare.

Din profil

Vi söker en person med erfarenhet och kunskap om prepressarbete.

Du är van användare av Adobe Acrobat, PitStop eller andra grafiska program, kunskap om indesign, Xmpie, PostSort och erfarenhet från NAV/Printvis är också meriterande.

 

För att lyckas i rollen söker vi dig som är professionell, strukturerad, utåtriktad och som motiveras av möjligheten att utvecklas.

Du känner dig bekväm i gruppsammanhang. Du tar ansvar för ditt eget arbete men även gruppens arbete och har förmågan att själv söka upp information.

 

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher. Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se.

Har du frågor om tjänsten kontakta avdelningschef José Gomes, på tfn 08/50 60 71 62 eller jose.gomes@arkitektkopia.se