• Hem
  • /Nyheter
  • /Leve tryckfriheten – Leve digitaltryckfriheten!

Leve tryckfriheten – Leve digitaltryckfriheten!

Tryck - Leve digitaltryckfriheten

I år fyller den svenska tryckfriheten 250 år, 1766 års tryck- frihetsförordning är världens äldsta i sitt slag!

– För oss som varje dag arbetar med att hjälpa företag och privatpersoner att uttrycka sig och nå ut med sina budskap är det här viktigt, säger Gunnar Duintjer, VD på Arkitektkopia.

Att fritt få dela med sig av sin åsikt är något självklart här i Sverige, men så är det långt ifrån överallt i världen. Under hela 2016 firar och hyllar vi på Arkitektkopia tryckfriheten genom en rad aktiviteter under kampanjtemat ”Leve digitaltryckfriheten”.

– I den nya tiden handlar det kanske inte om den gamla tidens tryckeri, utan om digitala tryckmöjligheter, en värld där vi ligger i framkant, säger Gunnar Duintjer.

Aldrig förr har det varit enklare att kommunicera; från ena dagen till den andra kan du trycka tusentals flygblad till sommarens event, en jättevepa att slå in ditt hus med eller dina egna memoarer i ett enda unikt exemplar! Eller 1000. Hos oss låter vi varken upplaga eller tekniken begränsa, och vi låter alla komma till tals. Vi finns på flera orter runt om i Sverige och på www.arkitektkopia.se

Vad vill du säga? Leve digitaltryckfriheten!

Foto: Fredrik Funk/DN/TT

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.