• Hem
  • /Nyheter
  • /Arkitektkopia nominerade till Swedish Content Awards 2019

Arkitektkopia nominerade till Swedish Content Awards 2019

Arkitektkopia är nominerade i Swedish Content Awards 2019 inom kategorin bästa turnaround

Nominerade till specialpriset Bästa turnaround

Arkitektkopia har med sitt content marketing-arbete blivit nominerade till specialpriset ”Bästa turnaround” i Swedish Content Awards 2019. Avgörandet och prisutdelningen sker den 16 maj i Eric Ericssonhallen.

Nominerade tillsammans med Curious Mind

De senaste 19 åren har Swedish Content Awards, tidigare Guldbladet, gått av stapeln – en gala som prisar innehåll med god kvalitet och innovativa lösningar inom content marketing. I årets upplaga är Arkitektkopia nominerade tillsammans med contentbyrån Curious Mind inom kategorin Bästa turnaround för sitt arbete med Arkitektkopias Akademi.

Swedish Content Awards beskriver kategorin Bästa turnaround såhär:

”Priset tilldelas den aktör som genom att arbeta med content marketing har gjort en varumärkesresa och på ett modigt och kraftfullt sätt utmanat och förbättrat sin varumärkeskommunikation. Lösningarna har skett genom strategisk kreation som har gett bevisad effekt.”

– Vi är stolta över att bli nominerade och uppmärksammade för vårt arbete med content marketing. Att vi är nominerade i kategorin Bästa turnaround betyder oerhört mycket då vi strävat efter att stärka varumärket samtidigt som vi uppnår mätbar effekt. En av våra viktigaste framgångsfaktorer har varit hög frekvens utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten, säger Fredrik Sinander, Digital Brand Manager på Arkitektkopia.

Hög frekvens och relevans har givit starka resultat

Under sommaren 2018 lanserades Arkitektkopias Akademi i samband med en ombyggnation av webbplatsen. Akademin har som mål att bidra med inspiration och kunskap från en hel värld av trycksaker. Allt från tips och trix på hur du blir en bättre beställare till vilket papper som bäst lyfter din trycksak. Resultaten har inte låtit vänta på sig och såväl engagemang som faktiskt antal leads har skenat iväg sedan lanseringen.

– För oss på Arkitektkopia är det viktigt att belysa helheten bakom en lyckad trycksak. Tryckt kommunikation handlar om att skapa upplevelser och känslor som består, kort sagt kommunikation som når in. Genom att inspirera kring hur olika färger och material samverkar och därmed påverkar budskapet kan vi hjälpa våra kunder att skapa effektivare och bättre trycksaker. För oss är content marketing ett naturligt sätt att kunna dela med oss av den kollektiva expertisen som snart 70 år i branschen givit oss, fortsätter Fredrik.

Vi tackar Swedish Content Awards för nomineringen och vår partner Curious Mind för ett gott samarbete.

Om Swedish Content Awards

Swedish Content Awards, tidigare Guldbladet, är en årlig jurybedömd tävling för de bästa produktionerna inom content marketing. Tävlingen arrangeras i år för 19:e gången och är den största tävlingen i Norden för content marketing. Den 16 maj tillkännages vinnarna på en gala i Eric Ericssonhallen. Swedish Content Awards arrangeras av branschorganisationen Swedish Content Agencies.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.