• Hem
  • /Nyheter
  • /Automatiserar produktionsflödet med Switch

Automatiserar produktionsflödet med Switch

Arkitektkopia automatiserar produktionsflödet med Switch

Under 2018 började Arkitektkopia använda sig av Switch – en programvara som möjliggör automatiserade processflöden inom grafisk produktion, något som har underlättat för hela Arkitektkopias produktionskedja.

Hur fungerar Switch?

Den största fördelen med Switch är att det automatiserar flöden och minskar repetitiv manuell hantering. Det handlar om att skapa konsekventa produktionsrutiner och spara tid. Man kan via programmet ta emot och hantera dokument via hot folders där filer placeras, automatiskt läses av och i slutändan genererar en tryckfärdig fil. Detta har idag blivit standard inom grafiskt tryck.

Arkitektkopia har exempelvis för en kund satt upp ett automatiskt flöde där kunden lagt upp instruktionsfiler på en FTP-server som vi sedan plockat upp och skapat hela vår produktionskedja utefter.

Vad har det inneburit för Arkitektkopia?

Switch har gjort att Arkitektkopia sparat tid och resurser samt att vårt flöde blivit mer konsekvent – det ser likadant ut från gång till gång med allt från fasta skrivarinställningar till strömlinjeformade produktionsrutiner. I framtiden vill vi åstadkomma helautomatiserade flöden från att kunden kommunicerar en order med oss, till att den går till produktion och till slut faktureras. Vi tror att det kommer leda till mindre handpåläggning och mindre tryck på de anställda – trots högre tryck i produktionen.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.