• Hem
  • /Nyheter
  • /Frukostseminarium om CMYK+ lockade många besökare

Frukostseminarium om CMYK+ lockade många besökare

CMYK+ seminarium i Göteborg

Den 20:e februari höll Arkitektkopia sitt andra frukostseminarium om CMYK+, denna gång i Göteborg. Inför en nyfiken skara åhörare presenterade vi vilka problem CMYK+ löser och vilka möjligheter det kan innebära för framtiden.

Överväldigande respons på seminariet

En blandad grupp människor bestående av bland annat designers, originalare och inköpare intog Gothia Towers för seminariet. Det var många intresserade, allt från byråfolk till verksamma nom fastighetsbranschen. Genom en mix av föreläsningar, demos och handfasta tips lotsades deltagarna igenom möjligheterna och kraften med CMYK+.

Responsen var överväldigande. Deltagarna tyckte både upplägg och innehåll höll en hög nivå och många hade önskat att fler kollegor följt med. En uppskattad gest var att deltagare fick med sig CMYK+-trycksaker hem som de kunde klämma och känna på.

Ett väldigt inspirerande seminarium om CMYK+ - Deltagare

Tack vare den positiva responsen kommer vi arrangera fler frukostar i framtiden. Vi är ett starkt varumärke som ligger i framkant och har bra koll på det senaste i branschen – kunskaper vi vill dela med oss av och bygga vidare på tillsammans med våra kunder. I egenskap av att vara ledande svenskt företag i branschen vill vi vara en stark röst för fler seminarier och utbildningar.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.