Månadens trycksak i augusti 2018

Dandy people vinner Månadens trycksak i augusti 2018

Kortlekar som faciliterar samarbete, diskussioner och utbildningar

Nu har augusti månads vinnare blivit utsedd och den här gången gratulerar vi Dandy People till vinsten!

Hjälpmedel som startar diskussion

Dandy People jobbar med att ge stöd i olika typer av Agile och Lean förändrings- och förbättringsarbeten i alla typer av organisationer.

Kortlekarna som de har tagit fram är ett effektivt hjälpmedel i att facilitera samarbete, diskussioner och utbildning för att snabbare möjliggöra nya insikter och beteenden i grupp.

– Idéerna till kortlekarna har vuxit fram under vårt arbete med kundernas utmaningar. Ofta skapar vi först enkla prototyper tillsammans på Dandy People. Sedan skapar vi själva digitala illustrationer och tryckoriginal som vi därefter trycker upp fort som attan för att använda skarpt. Sist fick vi en akutleverans direkt till Arlanda från Arkitektkopia, vi var ute i sista sekunden och skulle iväg på ett utlandsjobb där kortleken spelade en avgörande roll. Då blir man otroligt tacksam över att vi har hittat ett tryckeri som är snabba, håller en hög kvalitet och har en fantastiskt hög servicenivå, säger Mia Kolmodin på Dandy People.

– På Dandy People gillar vi att dela med oss av det vi skapar. Kortlekarna har blivit väldigt populära giveaways och något som nu används i många organisationer runtom i Sverige och världen. Efterfrågan har varit så stor på kortlekarna att vi nu satt upp en webshop för online-försäljning, avslutar Mia.

Vi tackar Dandy People för ett gott samarbete och bjuder som vanligt på tårta till månadens vinnare!

MÅNADENS TRYCKSAK – FÖR ATT VI ÄLSKAR BRA TRYCKSAKER!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till Månadens Trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.