Månadens trycksak i december 2018

Uppsala universitet Sacomässan 2018

Inbjudande monter för morgondagens stjärnor

Nu har december månads vinnare blivit utsedd och den här gången gratulerar vi Uppsala universitet till vinsten!

En av Sacomässans populäraste mötesplatser

Uppsala universitet rankas som ett av världens 100 främsta och var Sveriges och Nordens första universitet – grundat 1477. På universitetet finns 40 000 studenter och knappt 5 000 forskare och lärare som bedriver världsledande forskning och ett enormt utbud av utbildningar.

När de skulle ställa ut på Saco Studentmässa i Älvsjö tog de hjälp av Arkitektkopia för att ta fram montern. Resultatet blev en stark och tydlig monter som verkligen lyfter universitetets grafiska profil. Den öppna och inbjudande strukturen lämpade sig mycket bra för ändamålet att presentera universitetet för morgondagens stjärnor.

Vi tackar Uppsala universitet för ett gott samarbete och gratulerar än en gång till titeln månadens trycksak i december. Som vanligt bjuder vi på tårta till månadens vinnare!

Foto: Uppsala universitet

MÅNADENS TRYCKSAK – FÖR ATT VI ÄLSKAR BRA TRYCKSAKER!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till Månadens Trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.