Månadens trycksak i januari 2019

Showrum för Crestos fallskyddssystem

Showroom för marknadsledande fallskyddssystem

Nu har januari månads vinnare blivit utsedd och den här gången gratulerar vi Cresto till vinsten!

Säkra produkter med attraktiv design

Cresto utvecklar innovativa produkter och tjänster för ett säkert arbete på hög höjd. Deras produkter är robusta och har en attraktiv design för tuffa tag. De tillhandahåller verktygen som krävs så den professionella höjdarbetaren kan klara av sina dagliga utmaningar.

När Cresto skulle lyfta sitt showroom och presentera produkterna på ett inbjudande och inspirerande sätt tog dem hjälp av Arkitektkopia och Pelly Butiksinredningar. Resultatet blev ett proffsigt showroom där produkterna ser bra ut rent estetiskt – men kanske ännu viktigare presenterar deras funktioner och användningsområden på bästa möjliga sätt.

Vi tackar för ett gott samarbete och gratulerar än en gång till titeln Månadens trycksak i januari. Som vanligt bjuder vi på tårta till månadens vinnare!

Foto: Cresto AB

Månadens trycksak – för att vi älskar bra trycksaker!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till Månadens Trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.