Månadens trycksak i november 2018

Kia monter - Kia månadens trycksak i november 2018

Kronan på verket

Nu har november månads vinnare blivit utsedd och den här gången gratulerar vi Kia och Svenska Mässan till vinsten!

Monterlösning som sticker ut

Kia är en av världens största fordonstillverkare och har en stark anknytning till Sverige. Det rullar hela 130 000 Kia-bilar på de svenska vägarna vilket gör Kia till Sveriges tredje största bilmärke (2017).

I samarbete mellan Svenska Mässans designteam och Kia togs denna unika och inspirerande monter fram under eCarExpo 2018. Kronan på verket blev en Fabric Frame Kub på hela 3x3x3m. Kuben stack verkligen ut på mässan och bidrog till att profilera Kia samt välkomna besökare till deras monter.

En finurlig idé och ett riktigt snyggt slutresultat ger kuben en välförtjänt titel som månadens trycksak i november 2018. Vi gratulerar Kia och Svenska Mässan till vinsten och bjuder som vanligt på tårta till månadens vinnare!

Foto: Svenska Mässan

MÅNADENS TRYCKSAK – FÖR ATT VI ÄLSKAR BRA TRYCKSAKER!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till Månadens Trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.