Månadens trycksak i oktober 2018

Convendum vinner månadens trycksak i oktober 2018

Folierade fönster med exklusiv touch

Nu har oktober månads vinnare blivit utsedd och den här gången gratulerar vi Convendum till vinsten!

Unik lösning för varje fönster

Convendum erbjuder premiumkontor på attraktiva adresser i Stockholm och Göteborg, detta i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom.

När lokalen i Stockholm skulle brandas upp så vände man sig till Arkitektkopia för att få hjälp med foliering av fönstren mot gatan. För att verkligen sticka ut så kombinerades folieringen med utskurna vinyldetaljer i guld. Utmaningen låg framförallt i att justera och vrida budskapet så det linjerades med den sluttande gatan. Just sluttningen innebar även att varje fönster hade specifika mått så Arkitektkopias Ateljé fick assistera vid framtagning av originalen.

Slutresultatet blev riktigt snyggt och vi tackar Convendum för ett gott samarbete och bjuder som vanligt på tårta till månadens vinnare!

Convendum vinner månadens trycksak i oktober 2018

MÅNADENS TRYCKSAK – FÖR ATT VI ÄLSKAR BRA TRYCKSAKER!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till Månadens Trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.