• Hem
  • /Nyheter
  • /Ny Försäljnings- och Marknadschef till Arkitektkopia

Ny Försäljnings- och Marknadschef till Arkitektkopia

Anette Fredriksson

Arkitektkopia har anställt Anette Fredriksson som ny Försäljnings- och Marknadschef. Med lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring är Anette en viktig rekrytering för att säkerställa företagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Över 20 års erfarenhet av försäljning

Den 2 maj tillträdde Anette Fredriksson som Försäljnings- och Marknadschef på Arkitektkopia och tog då över rollen från den tidigare tillförordnade Försäljningschefen Per Wilhelmsson. Anette har byggt upp och utvecklat säljorganisationer och enskilda säljare i 25 års tid. Hon har i tidigare roller haft ansvar för marknadsföring, varumärkesframtagning och positionering och även författat en bok om Key Account Management. Senast kommer hon från en roll som Verksamhetschef med försäljningsansvar inom Facility Services.

”Att få arbeta med att utveckla affärsverksamheten i ett företag med ett så starkt och väletablerat varumärke som Arkitektkopia har, känns som en fantastisk möjlighet. Kommunikation är ett område i stark utveckling med många nya spännande kanaler och jag ser fram emot att vara med och forma Arkitektkopias framtida erbjudande.” – Anette Fredriksson, Försäljnings- och Marknadschef

Ett starkt komplement till företaget

Anette rekryterades baserat på hennes gedigna erfarenhet av säljutveckling och företagsledning. En ansvarstagande ledare som kan visa vägen och som kan skapa inspiration och utveckling samt vara kommunikativ i en digital värld, därför ser vi att hon kan utveckla affärsverksamheten och tydliggöra strategier, öka försäljning och lönsamhet samt viderautveckla kundrelationerna och stärka varumärket av Arkitektkopia.

”Anette har en erfarenhet och en personlighet som passar mycket väl överens med utmaningarna vi har i den förändringsresa som vi är mitt uppe i, där ett starkt kund- och försäljningsfokus är centralt för att lyckas.” – Gunnar Duintjer, VD

Välkommen till en värld av trycksaker

Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen som vänder sig till alla företag som behöver kommunicera – tydligt och snabbt. Vi finns på hela 25 orter i vårt avlånga land, du hittar ditt närmsta kontor på arkitektkopia.se/kontakt.

Med helhetslösningar bestående av tjänster, applikationer och tryck hjälper vi våra kunder med tryckt och digital kommunikation som ska spridas eller sparas. Vi tror på ett lösningsorienterat arbetssätt då ingen utmaning är den andra lik – därmed skräddarsyr vi lösningen som är bäst anpassad för dig och dina behov. Våra tjänster är helt enkelt ett resultat av våra kunders behov.

Arkitektkopia startades 1951 och är ett av Sveriges största tryckerier, bolaget är fortfarande privatägt av samma familj som en gång startade det. Sedan starten har vi förvärvat omkring 200 bolag och idag arbetar omkring 300 personer inom bolaget, samtliga med målsättningen att förenkla och förekomma kundens utmaning.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.