• Hem
  • /Nyheter
  • /Arkitektkopia i Gävle ansöker om konkurs

Arkitektkopia i Gävle ansöker om konkurs

Ljusskyltar av bokstaven A

Det franchisedrivna Arkitektkopia Gävle har efter vikande resultat nu lämnat in en ansökan om konkurs. Det innebär att region Gävleborg framöver kommer tillhöra och bearbetas av Arkitektkopia AB – eventuella frågor kring detta hänvisas till huvudkontoret i Stockholm.

Organisationsförändringar i Gävle

I vår strävan att alltid leverera högkvalitativa produkter med den senaste tekniken kommer vi effektivisera och centralisera stora delar av vår organisation. Det innebär att vi nu kan hantera större och mer komplexa produktioner på ett bättre sätt.

I takt med att det franchisedrivna Arkitektkopia Gävle ansökt om konkurs så blir region Gävleborg en del av Arkitektkopia AB. I praktiken innebär det att butiken och den lokala produktionen upphör, vi återkommer med vilket datum ändringarna träder i kraft – men viktigt att poängtera är att Arkitektkopia alltjämt kommer ha en närvaro i Gävle.

Servicen till våra kunder kommer fortsätta med samma höga kvalitet och nu kan vi dessutom erbjuda mer komplexa produktioner med kortare ledtider. Butiken kommer framöver inte vara öppen för hämtning och lämning av produkter, men den kommer ersättas med lokala utlämningsställen.

– Vi ser region Gävleborg som ett strategiskt viktigt område och kommer alltjämt ha en närvaro där. Vår ambition är att bli mer tillgängliga och kunna besöka kunderna på plats samt erbjuda en bättre helhetslösning för företagskunder i Gävle med omnejd, säger Arkitektkopia AB:s VD Gunnar Duintjer.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.