• Hem
  • /Nyheter
  • /Arkitektkopia AB säljer Byggnet till iBinder AB

Arkitektkopia AB säljer Byggnet till iBinder AB

 

 

Arkitektkopia AB säljer sitt digitala dokumenthanteringssystem Byggnet till iBinder AB, en affär som tryggar Byggnets framtida utveckling. Arkitektkopia kommer fortsatt att vara återförsäljare av Byggnet och ser att med den nya ägaren kommer Byggnet att få de resurser som behövs för att möta marknadens allt snabbare krav på ny funktionalitet.

Arkitektkopia AB är ett företag som idag hjälper andra företag med att optimera sin kommunikation och informationshantering, både i print och digitalt. Vi har våra rötter i tryckeribranschen, men arbetar hela tiden aktivt med att erbjuda nya produkter och tjänster både i egen regi och genom paketering i samarbete med andra.

De senaste 20 åren har vi utvecklat tjänsten Byggnet, en mjukvarulösning för digital dokumenthantering, som hanterar såväl informationsutbytet som kommunikationen mellan många olika intressenter i t ex ett byggprojekt och möjliggör beställning av printade ritningar direkt i systemet.

”Vi ser idag att Byggnet har en oerhört stor potential att vidareutvecklas för att tillhandahålla SaaS-tjänster till alla möjliga sorters byggprojekt, men också i en fastighets hela livscykel”, säger Anette Fredriksson, Försäljnings- och marknadschef för Arkitektkopia AB.

Arkitektkopia AB och iBinder AB kan därför idag meddela att iBinder köper Byggnet för att kunna ta över vidareutvecklingen inom ramen för sitt ägarskap.

”Arkitektkopia AB kommer fortsatt att vara återförsäljare av Byggnet och det kommer att passa in bra i vår strategi att via paketering av olika produkter och tjänster erbjuda värdebaserade helhetslösningar till våra kunder” säger Gunnar Duintjer, VD för Arkitektkopia AB.

Med iBinder som ägare kommer Byggnets utveckling, både finansiellt och resursmässigt, vara tryggad baserat på att det kommer att utgöra en del av kärnverksamheten för de nya ägarna.

 

Frågor besvaras av
Gunnar Duintjer, VD Arkitektkopia AB, mobil: 070 993 70 06
e-mail: gunnar.duintjer@arkitektkopia.se

 

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.