LKAB

En av Sveriges största tillståndsansökningar

Stolt uppdragstagare åt LKAB

Vi på Arkitektkopia fick uppdraget att hjälpa LKAB organisera, trycka och pärmsätta en tillståndsansökan gällande fortsatt gruvverksamhet och utökad förädlingsverksamhet i Malmberget, Gällivare kommun.

Tillsammans med kund gjorde vi en struktur och instruktion för pärmarnas indexering och dokumentationsflöde i syfte att i slutändan kunna kommunicera tillståndsansökans innehåll strukturerat och tydligt för mottagaren.

Varje pärm krävde en egen struktur med olika format (A1, A3, A4), bilagor, kompletterande information samt kommentarer med mera. Dessutom genomfördes en kontroll av varje sida efter tryck och pärmsättning.

Resultatet blev 22 pärmar, 8 500 sidor, över en meter i stående pärmar – och dessutom en av Sveriges största tillståndsansökningar.

Tack till LKAB för ett bra samarbete, för förtroendet till oss och för ett väl strukturerat grundarbete.

Om kunden

LKAB, är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern och en världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning. LKAB bryter och förädlar järnmalm till klimateffektiva produkter som levereras till kunder över hela världen.

För mer information besök https://lkab.com/

 

Foto: LKAB