Malmöfestivalen

Trycksaker och expo-produkter till Malmöfestivalen

Arkitektkopia stolt leverantör till Malmöfestivalen

12–19 augusti arrangerades årets upplaga av Malmöfestivalen, en stadsfestival som föddes sommaren 1985. Malmöfestivalen grundades för att lyfta föreningslivet i Malmö och har sedan premiäråret bjudit på bland annat musik från världens alla hörn, dans- och teaterföreställningar, standup, smakupplevelser och flera världsrekord i flest antal ätna kräftor under festivalens traditionsenliga kräftskiva.

Efter två års uppehåll var intresset för årets festival så stort att det slog besöksrekord, något som Arkitektkopia är extra glada över. Under årets Malmöfestival levererade Arkitektkopia trycksaker och expo-produkter i form av Festivaltidningen, affischer i Eurosize, festivalkartor, säkerhetshandbok, stolpvepor, staketvepor och olika folieringar.

Arkitektkopia är stolta och glada över uppdraget att ha levererat ett kommunikativt och färgsprakande intryck i stadsmiljön under Malmöfestivalen.

Tack till Malmö stad och designbyrån Kolossal för ett bra samarbete.

Expo-produkt till Malmöfestivalen 2022.

Container med tryck på Malmöfestivalen 2022.

 

 

Om kunden

Malmöfestivalen startade 1985 och är Sveriges äldsta stadsfestival. Festivalen arrangeras under åtta dagar på Malmös gator och torg och festivalen är gratis för alla besökare. För mer information besök https://www.malmofestivalen.se/hem

 

Form och foto: Kolossal, @kolossalbrandingdesign.