Månadens trycksak i maj 2019

Tidningen Annevo vann månadens trycksak i maj 2019

Månadens trycksak maj 2019

Nu har maj månads vinnare blivit utsedd och den här gången gratulerar vi ANNEVO till vinsten!

Utmanaren tar plats

ANNEVO är utmanaren inom konsultbranschen som har byggt upp sitt företag i rekordfart genom att låta anställda lägga en del av sin arbetstid i ANNEVOS innovationsstudio för egna projekt. Där har de möjligheten att både kickstarta en start-up såväl som att få ANNEVO till att investera. ANNEVO är fast beslutna om att ”the biggest idea is not yet born” – något som driver företaget framåt med viljan att utmana både människan och tekniken till att ta reda på vad som är möjligt att skapa. Det kan vara i syfte att lösa ett problem, uppfylla ett begär eller ny idé och tanke om vad teknik och innovation kan åstadkomma i världen. Ett par startups som har vuxit fram ur ANNEVOS koncept är Regent Motorcycles, Podmosphere och Otis Bikes.

Arkitektkopia fick via Bernhard & Co uppdraget att trycka ANNEVO Magazine, ett utmärkt sätt att sätta sig in i ANNEVOS mindset. De är en konsultbyrå, men också mycket mer – en innovationsbyrå, en kreatör och strateg. De ville på ett utmanande och smått fåfängt sätt berätta för sina kunder att de kan göra allt och lite till, men också skapa en intern stolthet bland de anställda. Därför skapades ANNEVO Magazine. Magasinet har en rå men exklusiv känsla tack vare kombinationen av obestruket papper och guldtryck gjort i CMYK+.

Vi tackar ANNEVO och Bernhard & Co för ett gott samarbete och gratulerar än en gång till titeln Månadens trycksak i maj. Som vanligt bjuder vi på tårta till månadens vinnare!

MÅNADENS TRYCKSAK – FÖR ATT VI ÄLSKAR BRA TRYCKSAKER!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till Månadens Trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.