Månadens trycksak i oktober 2015

kampanjfolie på hiss

Fånga uppmärksamhet i väntan på hiss!

Månadens trycksak för oktober är utsedd! Köpcentrumet Emporia i Malmö har på ett innovativt sätt skyltat i varuhuset i sin senaste kampanj. Utöver foliering av hissar så har vi på Arkitektkopia även hjälpt till med vepor, affischer och skyltar. Reklambyrån bakom kampanjen är Garbergs Malmö.

– Folieringar är ett snyggt och förhållandevis billigt sätt att exponera sina budskap säger Cecilia Fogelström, KAM på Arkitektkopia i Malmö. Vi använder oss av en avtagbar kampanjfolie och med vår moderna digitaltryckteknik blir resultatet fantastiskt!

– Idéen med att profilera våra hissar är dels att förstärka vårt bildbudskap på kampanjen utan att använda oss av text. Det skapar både en mer spännande och roligare miljö när man väntar på hissen, säger Anders Börgdahl Marknadschef på Emporia.

 

Månadens trycksak – för att vi älskar bra trycksaker!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till månadens trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.