Vi erbjuder inte längre drop-in-besök i butiken

Välkommen till Arkitektkopia – ditt lokala tryckeri i Malmö

Vi hjälper stora och små företag att synas!

Beställ eller
begär offert

Välkommen som företagskund till Arkitektkopias tryckeri i Malmö. Ditt lokala tryckeri med landets bredaste rikstäckning. Hos oss får du en helhetsleverantör som förstår vikten av kvalitet – från produktion till distribution. Arkitektkopia i Malmö levererar omfattande tryckeritjänster och är bland annat regionens ledande leverantör av digitalisering- och scanningstjänster.

Hitta hit

Besöksadress
Axel Danielssons väg 261
215 82 Malmö

Öppettider
Enligt överenskommelse

Ditt lokala tryckeri i Malmö

Helhetsleverantör av tryck till både byggen och butiker

Hos oss får du en komplett helhetsleverantör av tryckeritjänster, dessutom den största i Malmöområdet. Utöver att vi hjälper dig med kontors- och marknadsmaterial har vi även stor vana av att jobba med byggföretag. Ritningarna till Öresundsbron printades här och PEAB är en stor kund sedan länge. Så om du behöver hjälp med effektiv ritningshantering är vi tryckeriet du ska vända dig till. Vi kör ut ritningarna direkt till bygget. 

Vi jobbar tätt med både stora och små kunder. En av de större är Steen & Ström – ägaren av bland annat köpcentret Emporia i Malmö. Vi producerar allt kampanjmaterial till deras samtliga köpcentrum – allt från affischer och flyers till vepor och fönsterfoliering. Total omskyltning sker flera gånger om året.

 

Butiken i Malmö

I vår strävan att alltid effektivisera och förbättra vår verksamhet kommer vi genomföra ett par förändringar i Malmö. Från och med den 1 januari 2020 kommer vi inte längre ha en bemannad reception, men du är självklart välkommen att boka ett möte med oss. Vi finns kvar i samma lokaler med kontor och showroom.

Vi erbjuder inte längre drop-in-besök i butiken, leveranser sker istället direkt till dig. Du beställer som vanligt via webben eller telefon med såväl kundtjänst som din personliga kontaktperson. Om du har frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss på 040-660 22 00. Det spelar ingen roll vilket lokalkontor du kontaktar om du behöver hjälp. Vi tar alltid hand om dina beställningar och distribuerar dem till dig – oavsett var i landet du befinner dig.

 

Engagemang både innanför och utanför tryckeriet

Lika engagerade som vi är i tryckvärlden, lika viktigt tycker vi det är att engagera oss utanför. Vi samarbetar bland annat med fotbollsklubben FC Rosengård och stödjer deras integrationsarbete.

Martina Filander - Innesälj Arkitektkopia Malmö

Martina Filander

Innesälj
070-993 78 22
martina.filander@arkitektkopia.se

Cecilia Fogelström

Utesälj
040-660 22 27
cecilia.fogelstrom@arkitektkopia.se

Vill du ha något annorlunda?

Vi har gedigen erfarenhet av kundunika lösningar och antar ständigt nya utmaningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi hittar en lösning
Reklam i storformat