Månadens trycksak i augusti 2019

Stora kartonger för värktabletter

Månadens trycksak i augusti 2019

Nu har augusti månads vinnare blivit utsedd och den här gången gratulerar vi Öjert & Klang till vinsten!

Rekvisita till filminspelning

Öjert & Klang är en kreativ och formstark marknad- och kommunikationsbyrå som både bygger och underhåller varumärken. Tack vare gedigen erfarenhet från såväl småskalig lokal produktion till internationella uppdrag lägger Öjert & Klang grunden för kommunikativa lösningar och hållbara affärer.

När Öjert & Klang skulle hjälpa ett tyskt filmteam med en reklamfilm i Södermanland så vände de sig till Arkitektkopia i Nyköping för att få hjälp. Just det här uppdraget rörde sig om rekvisita till inspelningen, närmare bestämt boxar i storleken 1200×500 mm. Kanterna på boxarna printades på affischpapper och monterades därefter på kapaskivor. För att få allt att hänga ihop kompletterades modellerna med tejp i svart och vit vinyl.

Vi tackar Öjert & Klang för gott samarbete och bjuder som vanligt på tårta till månadens vinnare!

MÅNADENS TRYCKSAK – FÖR ATT VI ÄLSKAR BRA TRYCKSAKER!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till Månadens Trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.