Månadens trycksak i september 2019

Vepa på hus

Månadens trycksak i september 2019

Nu har september månads vinnare blivit utsedd och den här gången gratulerar vi Kungsleden Fastighet till vinsten!

Kreativ och inspirerande fasadvepa

Kungsleden jobbar med långsiktig förvaltning, utveckling och förädling av kommersiella fastigheter, framför allt kontor. Deras vision är att skapa attraktiva och hållbara platser där människor inspireras. Ungefär 90 procent av fastigheterna finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås och de flesta är samlade på eftertraktade platser med bra kommunikationsmöjligheter.

När Kungsleden skulle profilera sitt nya projekt Monilen i Göteborg tog de hjälp av oss på Arkitektkopia. De ville ha en kreativ och lekfull vepa som skulle täcka hela väggen – tillsammans tog vi fram en lösning som blev hela 24×11 meter med ett inspirerande motiv. Vepan tar bort den något gråa byggarbetsplatsen och skapar en känsla av vad som är på gång, smart och snyggt med ett budskap som verkligen når in. Kampanjen har även kompletterats med bannerannonsering på lokalguiden.se där vi hjälpte till med layoutarbetet.

Vi tackar Kungsleden för gott samarbete och bjuder som vanligt på tårta till månadens vinnare!

Månadens trycksak – för att vi älskar bra trycksaker!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till Månadens Trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.