Sysav

Ett långt samarbete fyllt av trycksaker, avfallshantering och en ny beställningstjänst.

Sysav logotyp

Kunden

Sysav – Sydskånes avfallsaktiebolag hanterar industri-, verksamhets- och hushållsavfall som de bland annat gör till el och biogas. Med över 2 100 000 besökare vid sina återvinnings­scentraler och 97,6 % andel återvunnet material 2018 erbjuder Sysav en trygg avfallshantering där återvinning och återanvändning av material och energi maximeras på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

Utmaningen

Att snabbt kunna beställa trycksaker från ett och samma ställe med snabb produktion och leverans samt att trycksakerna håller hög kvalité för att kunna tåla väder och vind.

Lösningen

Kunden valde Web2Print, vår kundanpassade webshop där vi också till viss del integrerade Sysavs ekonomisystem för ett så smidigt orderflöde som möjligt. Personalen kan själva gå in i webshopen och beställa trycksaker efter behov, utan några mellanhänder eller krångliga processer.

Ett långt samarbete

Med ett stort behov av trycksaker, allt från visitkort och kontorsmaterial till dekaler på återvinningscentraler och sopbilar, är Sysav en trogen kund till Arkitektkopia – ett samarbete som sträcker sig flera år tillbaka. Arkitektkopia har producerat materialet Sysav har behövt genom åren, utan några problem. Speciellt när det har varit kort om tid har vi producerat och levererat det som behövs. Sen är det en fördel att Malmöbutiken ligger så nära Sysav.

Nya dekaler, nya budskap

Sopbilar och containrar får till och från nya dekaler, ofta med budskap kopplat till pågående kampanjer eller säsong. Till exempel ville Sysav genom olika trycksaker att det skulle gå och se skillnad på vanliga sopbilar och sina ”ogrästaxis”-sopbilar som hämtar park- och trädgårdsavfall-under en kampanj där de ville lyfta fram återvinning av trädgårdsavfall.

En sopbil med kampanjdekal – en ny dator = 1200 kg avfall

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.