Månadens trycksak i september 2020

Skanska vinner månadens trycksak i september 2020

Månadens trycksak i september 2020

Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Då denna trycksak kombinerar digital och analog information på ett sinnrikt sätt har vi valt detta uppdrag till Månadens trycksak.

 

Digitalisering pågår

Arkitektkopias del var att trycka och distribuera ett magasin med QR-koder samt unika gördlar till Skanskas medarbetare, kunder och leverantörer med budskapet att Digitalisering pågår på Skanska.

Redan idag ger digitaliseringsarbetet inom Skanska effekter i verkligheten, på riktiga projekt. Men alla känner inte till vad som redan görs – och det ville Skanska och Circus Reklambyrå ändra på!

Vi tackar Skanska och Circus Reklambyrå för förtroendet samt ett gott samarbete och gratulerar än en gång till titeln Månadens trycksak i september!

Trycksaken Digitalisering pågår av Skanska och Circus Reklambyrå

MÅNADENS TRYCKSAK – FÖR ATT VI ÄLSKAR BRA TRYCKSAKER!

Varje månad hjälper vi våra kunder med tusentals trycksaker runt om i Sverige. Vissa jobb är särskilt roliga och förgyller våra arbetsdagar extra mycket. Det kan vara för att de behöver en speciellt krävande teknisk lösning, eller för att de helt enkelt är ovanligt snygga. Ett av alla dessa jobb som står ut i mängden utser vi till Månadens Trycksak! Ära, berömmelse och en tårta väntar vinnarna.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.