Inred med akustiktavlor

Akustiktavlor i reception

Om du är på gång att inreda ert kontor men inte vet vad ni ska ha på väggarna är akustiktavlor från Arkitektkopia ett utmärkt alternativ. Du bestämmer motivet, vi fixar resten. Läs mer om våra tavlor och vad de kan göra för ditt företag och er kontorsmiljö.

Med ljudet i fokus

Eller snarare med frånvaron av ljud i fokus. I alla fall buller och bång. Syftet med akustiktavlor är att reducera buller och hålla ljudnivån på en lagom nivå. Tavlorna sätts upp på väl utvalda platser där det ofta är mycket ljud – på öppna ytor med mycket rörelse, matsalar, eller i industrilokaler. Målet med tavlorna går ingen förbi, men det gör ibland motivet. En akustiktavla är inte bara där för att sänka ljudnivån, den är också där för att bidra med trevnad och något fint att titta på. Då är valet av motiv väldigt viktigt.

Akustiktavla med ram

Akustiktavla med en svart ram

Akustiktavla utan ram

Akustiktavla utan ram med vita kanter

Med konsten i fokus

Vi på Arkitektkopia erbjuder akustiktavlor upp till 120 x 240 cm med 40 mm tjocklek där motivet kan vara exempelvis text, grafik eller bild. Det är helt upp till dig som kund och vad som passar ert företag och om ni vill ha en tavla med eller utan ram. Fördelen med akustiktavlor är att de dämpar ljudnivån utan att göra avkall på utseendet. Om ni har ett antal motiv ni vill sätta upp på väggarna – varför inte trycka dem på akustiktavlor? Om ni har frågor eller funderingar hjälper vi självklart till med vägledning och råd.

Kontakta oss om du skulle behöva råd eller bolla idéer om hur du kan optimera användningen av akustiktavlor.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.