Dämpa buller med akustiktavlor

Öppet kontorslandskap inrett med en akustiktavla för att dämpa buller

När volymen på kontoret blir för hög kan det vara dags att uppgradera inredningen med akustiktavlor. Våra tavlor höjer både energinivån och era lokalers utseende.

Buller kan leda till koncentrationssvårigheter

Akustiktavlans jobb är tudelad. Den absorberar och tar upp ljud, vilket reducerar volymen på kontor och lokal. Den ser också väldigt bra ut, precis som en tavla kan den ha vilket motiv som helst, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Vi på Arkitektkopia har lång erfarenhet av att producera och trycka akustiktavlor, både till kontor och industri. Oavsett bullernivå kan vi anpassa våra tavlor i storlek och utförande, från 60 x 60 cm till 120 x 240 cm, för att de ska passa just din arbetsplats. Buller och oljud är ett av de vanligaste arbetsmiljöproblemen som kan leda till trötthet och koncentrationssvårigheter, därför är akustiktavlor från Arkitektkopia en utmärkt idé när du är i behov av att förbättra er ljudbild och dämpa buller.

Våra akustiktavlor monteras på väggen eller i taket och kan beställas med flera olika upphängningskit.

Häng upp flera akustiktavlor på rad

Arkitektkopias produktion i Stockholm

Vi har själva akustiktavlor i vår produktion för att dämpa buller

Det finns en klasskillnad

Ljudabsorptionsklasserna betecknas A-E, där A har den högsta nivån ljudabsorption. Alla våra akustiktavlor är av ljudabsorptionsklass A, med en absorbent gjord av Ecophon, en kärna av glasull och ett ytskikt av Akutex på både fram- och baksida. Våra tavlor är Svanenmärkta, helt återvinningsbara och rekommenderade av Astma- och allergiförbundet.

Läs mer hur vi på Arkitektkopia kan hjälpa dig med tips och råd om allt som stavas tavlor.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.